Om oss

Ostexperten är ett nystartat varumärke för att främja de individer som utsöker delikatesser, framförallt ostar och olivoljor av högsta excellens. Med ett starkt team av experter inom gastronomi, har vi utvalt fantastiska italienska producenter, både hantverkare men även världsberömda företag, för att möjliggöra ett utbud av marknadens bästa delikatesser.

För att undvika en större miljöpåverkan har vi valt att ha en direkt kontakt med producenterna och därmed inte använda oss av mellanhänder och på så sätt undvika extra transporter. De flesta produkterna som vi erbjuder är bearbetade för hand och är på grund av detta alltid unika där varje delikatess aldrig har precis samma smak.

Vi på Ostexperten erbjuder dessa noggrant granskade produkter och möjliggör att alla kan uppleva den sanna smaken av en delikatess genom snabba leveranser och bra kontakt med kunden.

 

 

 

Våra tre grundläggande principer

Kvalité

Vi på Ostexperten har en stor passion för italienska delikatesser, med lite extra kärlek för den Sardiska gastronomin. Sardinen är Italiens näst största ö med mycket att erbjuda, fina stränder, en av Europas största öken, god mat och är experter inom framställning av fårostar av högsta kvalité.

Tradition

Ostar och olivoljor är en av de gastronomiska specialiteterna på Sardinien, vilket beror på dess gamla tradition. Ön erbjuder för närvarande den största produktionen av pecorino ost ​​i Europa som exporteras och uppskattas över hela världen.

Respekt

De producenter vi väljer att samarbeta med går igenom en mycket noggrann granskning av produktionen. En fundamental egenskap som vi utöver kvalitet och tradition söker, är respekten för djuren och naturen. Vi tror att samarbetet mellan människor, djuren och naturen trots allt är den verkliga lösningen för en hållbar utveckling.

 

Kontakta Oss

Vi ser fram emot att ha bra kontakt med våra kunder för att kunna besvara på möjliga frågor och funderingar som kan dyka upp. 

  • Telefon: +46 70-031 28 63
  • E-mail: info@ostexperten.se